websikehealthcheck

Ha nincs rendben az egészség…

Ha nincs rendben az egészség, gyengül az ember teljesítménye, ami végül meglátszódik a pénztárcáján is. Ne is menjünk messzire, csak egy egyszerű nátha is komoly kiesést okozhat napokra. Akár vállalkozást vezetsz, akár dolgozol egy munkahelyen, biztosan egyetértesz velem. Pedig még nem is említettem nagyobb gondot… rándulás, zúzódás, sérülés, égés, vagy esetleg egy nagyon kellemetlen aranyér…

Téged is gyötör egy egészségügyi probléma, ami hatással van a mindennapi teljesítményedre?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy van megoldás ezek leküzdésére? Én tudom… valószínűleg azt, hogy „ugyan már…” mert ez egyszerűen hihetetlen!

Megértelek, mert látom, mennyi mindennel tömik az emberek fejét nap mint nap az interneten és már képtelenség kiválasztani a hiteles forrásokat, embereket. Pedig muszáj különbséget tenned, mert az nem lehet, hogy beletörődsz, hogy már nem lesz jobb sosem. Tudod mennyi mindenen vagyok már túl én is???

Én már annyi „csodálatos ígéretet” elhittem…

…és voltak köztük jobbak, rosszabbak, eredményesek és gyengébbek. Talán már Te is próbáltad valamelyiket, de vajon tényleg végigjártál annyi mindent, mint én?

Képzeld, 24 éve – igen, huszonnégy éve – keresem az egészség harmonizálásának alternatív megoldásait. Végeztem Reikit, Meridián gyógyászatot, az Árkádia Fénye Egyház papi képzőjét, Assziszt tanfolyamot, Biologika, Biologiaka Elsősegély Tanfolyamot, Kvantum Balance gyógyítói, tanácsadói és tréneri tanfolyamot… és még mindig úgy éreztem, hogy nem találtam meg az igazit. De nem írnék ma egy ilyen blogot, ha feladtam volna az álmaim, ha nem akartam volna ura lenni a saját teljesítményemnek, testemnek, egészségemnek…